Pemollow

THYB on Facebook

Thursday, July 23, 2015

Eh Hidup Lagi Rupanya


Assalamualaikum. Hye.

Ya ya masih belum mati.

Exam dah habis. Doa2kan resultnya nanti ok dan najah. Aku rasa macam ok walaupun oftal agak kiwak sikit tapi aku tetap doakan agar masih ok.

Been there done that. I don't want to go through that hell again. Tapi tu lah, once inside it's not that easy at all to escape.

Keep that aside, aku sekarang tengah serabut dengan benda yang aku teringin nak tulis tapi tak tahu nak mula macam mana.

Most of them are random stuff yang kalau nak ditulis pun akan end up jadi repekan2 pointless yang takda faedah sebijik habuk pun.

Last2 biar gitu ja. Or should I just put it here, as stuff I already do before? Macam tak biasa pulak post entry lopek tak bermanfaat. Kakaka.

Well, let's see where it goes from here. Doa2kan aku najah exam dan naik tahun.

Really don't wanna be in this shit again. 


Thanks for reading. Bye ;)