Pemollow

THYB on Facebook

Tuesday, August 11, 2015

Let's Try Not To Die This Time


Assalamualaikum. Hye.

Pagi ni bukak2 mata lepas solat subuh semua macam biasa aku online lah kan. Dan hari ni keluar result exam.

Haaa agak2nya kalau aku cemerlang gemilang terbilang mestilah tajuk entry tak bunyi macam orang nak berkabung ye dok?

As expected, aku kena ambik 2nd exam untuk Ophthalmology.

Mula2 tu sebab aku dah anticipate result yang macam tu, aku tak kisah sangat. Tapi time aku tidur pagi tu, aku mimpi something.

Mimpi macam kat asrama dulu2, tapi member2 yang sekarang pun ada sekali. Aku tak ingat sangat walaupun selalunya aku senang ingat mimpi.

Tapi part yang aku ingat ialah, ada member aku tak bagi aku tumpang bilik dia untuk stadi. Haha lepas tu aku sedih, menangis.

Like, what..?

Tapi memang aku jaga sambil mata berair pun. Syahdu weyh dah plan nak balik Malaysia bagai tiba2 kena duduk Mesir lagi sebab ada exam nak kena ambik. Haiizzz.

So seharian ni aku meratapi nasib dengan main Dota. Kakaka tak insaf betul. Lepas ni nak pergi meratapi nasib di kedai makan pulak. Lepas tu meratapi nasib sambil beli barang.

Buku2 dah letak atas meja. Let's mark the MCQs and do some shortnotes and stuff.

Dan cubalah untuk hidup kali ni.

I'll do what I can lah ea.

K.

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: