Pemollow

THYB on Facebook

Wednesday, December 3, 2014

Masa yang terbaik untuk update blog


Assalamualaikum. Hye.

... ialah apabila esok ada exam.

Haaa begitulah manusia ya wahai kawan2. Nak baca buku, ada saja halangannya. Lemah sungguh iman di dadaku ini rupanya.

Tetiba teringat ayat yang ditulis dalam gaya bahasa annoying iaitu "awa, saia ta kuad". Kahkah.

Mentally disturbed. Aku pun tak tahu apa halnya tapi agak serabut juga. Mungkin communicable diseases ada banyak dan aku pulak sibuk berjuang meng-unlock style pedang Mortred maka satu habuk pun tak baca lagi.

Or is it something else? Who knows? Coz I really don't.

Baca di 9gag rasa nak gelak2. Sekarang rasakanlah hakikat!

Entahlah. Maybe sebab dosa banyak sangat kot stadi jadi tak berapa nak berkat. Jom mari bertaubat oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

2 comments:

Siti nabilah said...

Senyum bca entry ni..pnh gak rasa mcm ni..xpela..kot ada aura kuat nk bcs buku pas updted blog.
bittaufiq imtihannya.

Hikaru Yui said...

@Siti nabilah terima kasih =p