Pemollow

THYB on Facebook

Wednesday, November 12, 2014

Just bloggit bloggit


Assalamualaikum. Hye.

Sepatutnya aku ada banyak masa free sekarang. Wawasan aku banyak (walaupun mostly tak kesampaian pun kahkahkah) dan antaranya ialah untuk make this blog more lively and beautiful.

Sadly, aku cuma mampu update background dengan header dan favicon. Nak update tetiba termalas pula.

Mungkin sebab manusia sekarang dah sibuk ditambah dengan blog lopek tak ada siapa nak baca so bertambah2lah malas nak tulis apa2. Jangankan di sini, blog repekan malam pun berhabuk walaupun boleh tahan lewat aku tidur hari2.

Eh tapi bukan apa. Tadikan aku dah kata manusia semakin sibuk maka aku pun tersibuk sekali. Walaupun aku tak ada apa2 nak buat, cumanya bila tak ada apa2 itulah membuatkan sibuk aku berganda. Those who are busy doing nothing are the busiest people, you know?

Nak merapu, merapu di Twitter pulak sekarang ni. Lagi seronok aku rasa. Is it just me or there are less judging there in Twitter? Fb susah. Tak boleh salah sikit nanti ada yang terasa lebih pulak. Silap2 aku yang terasa dengan orang. Hahaha. Cakap pasal Twitter follow lah aku jika berkesudian. Hiks.

Tapi memandangkan banyak benda yang nak dicakap tetapi tak ada orang nak dengar, dan nak merempan di Twitter pulak leceh sebab 140 aksara limit dia, maka aku perlu kembali kepada... BLOG. Yeahoo.

Lagipun dalam proses nak bina kubu, what is more fortress-like than a blog kan? Come what may, I will just bloggit then.

This fortress is nice too.

oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: