Pemollow

THYB on Facebook

Tuesday, October 14, 2014

Some recap of stuffs


Assalamualaikum. Hye.

So... kelas sudah bermula. Lama dah tak pegang pensel. Awkward rasanya.

Jadi sebelum aku nak kembali menulis, which I doubt sebab rasa malas pun ada pulak lagi kawan aku kata bila mula bertwitter maka akan malas berblog.

Ya, aku ada Twitter silalah follow. Aku tweet entry2 aku saja dulu tapi sekarang sudah tahu meroyan2 di Twitter which is quite nice sebab tak ada orang layan. So tak rasa judged sangat. Kahkah.

Follow lah follow lah follow lah @hikaru875 

Masa cuti haritu aku stay Mesir. Kawan2 serumah balik Malaysia semuanya. Things went quite well. Alhamdulillah. What things? Nanti aku cerita pasal benda ni.

Aku naik kuda, pergi memanah bagai. Huuiii sungguh aktif. Lepas tu raya haji pun di Mesir juga. Ada satu program kebajikan bebudak universiti aku buat dan aku ada join juga. Dosa banyak kan, maka kenalah join buat baik supaya ada juga benda baik di celah2 kejahatan.


Ini ketua batch aku posing kemain. Ada rupa Shaheizy Sam tak?


Ada lah sikit2 kot. Hahaha



Raya pulak, lepas solat raya kawan aku terus ajak berselfie. Kahkah. Tapi aku tak camwhore. So aku tak selfie sangat la. Eh tok imam pun join tau. Betapa berkatnya selfie tersebut.


Ini pulak adik2. Aku cilok dari Fb saja. Halal yer adik2.

Tak ada gambar lembu atau unta pasal aku tak pakai kamera dah sekarang ni. Henset Nokia lopek itu saja. Nanti aku beli Oneplus One okies. Hahaha.

Paling latest ialah aku join kawan aku lari2 di Cairo sampai sakit kaki berhari2. Ya lah kakiku kan tak biasa lari2 ni. Lari2 anak boleh lah ini dah semacam merentas desa zaman sekolah menengah. Aku ingat lepas sekolah tak ada dah benda2 ni semua.

But it's ok. It's kinda fun.

Then there goes cerita buka sekolah. Aku meraban 2 hari dah masuk hari ni 3 hari cerita pasal kasut. Semuanya gara2 prof sebut pasal dress code dan entah kenapa tetiba aku rasa insecure pulak pakai selipar. Mungkin sebab dah clinical year kot. Haaa kan dah terkeluar sedikit hint about that thing.

Eh sejak bila aku kisah orang cakap apa ni? Tidaakkk oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: