Pemollow

THYB on Facebook

Thursday, October 2, 2014

Missing you


Assalamualaikum. Hye.

So I had a dream today. About someone, obviously.

Walaupun mengemas blog dan men-delete entry2 lama, buang semua cerita pasal mimpi2 dulu, mungkin bukan bersalahan sangat dengan tujuan itu kalau aku cerita mimpi yang baru2 ni. Mungkinlah.

Nak dekat raya ni, aku mimpi pasal baju raya. Di kedai. Tapi aku tak beli baju raya. Instead, aku beli muffler scarf, benda yang aku suka pakai dulu tapi bila tengok gambar lama rupanya huduh bila aku pakai. Kahkahkah.

Susah sebenarnya bila muka tak hensem pakai apa pun tak kena. Mungkin aku yang tak cukup keyakinan diri kot. Tak apa put that aside, lagipun aku peduli apa sangat.

Kawan aku tu (ooo mimpi kawan rupanya, mak ayah tak mimpi pulak hukhukhuk) dia sembang dengan aku, dan it was nice since kami pun bukan selalu sangat sembang2. Duduk jauh lah katakan.

Lepas tu pakcik yang tak dikenali tanya nak pakai baju baru kena mandi dulu. Kawan aku cakap tak mandi dah kot hari ni, esok pulak... dan lepas tu pakcik tadi tu gelak.

Lepas tu aku bangkit. Ada orang tekan loceng rumah. Haiizzz.

Gambar cilok google, letak ayat sendiri lepas tu watermark macam gambar ni aku punya kahkahkah.

Well I wonder, could it be, when I was dreaming 'bout you baby you were dreaming of me bak kata M2M dalam lagu mereka yang popular zaman dulu2.

I'm kinda missing you oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: