Pemollow

THYB on Facebook

Tuesday, September 23, 2014

Advice columnist (lah sangat)


Assalamualaikum. Hye.

Tetiba terasa nak jadi Phoebe Halliwell.

I am your fortune teller.

Widget ada di sidebar. Kalau nak send email boleh, message di THYB boleh, nak tweet2 boleh, nak join grup yang kawan aku buat ni pun boleh juga.

Semua link ada di sebelah. Drop la sebiji dua soalan. Sudilah melayan aku sekali-sekala. Nah link besaq2 aku letak. Hehe.


Berkurun dah benda ni aku baru buat kahkahkah ketinggalan betul oktengsbai

p/s : Kalau soalan best boleh expand jadi entry. Buat modal bila takda idea nak tulis apa.

=p

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: