Pemollow

THYB on Facebook

Saturday, May 3, 2014

Kuroneko


Assalamualaikum. Hye.

Now is the time to feel like,
transforming into a black cat,
and evaporates into the black night.

Never seen again.




...fits more Nocturnal Rant but I can't wait till midnight. Haha.

Aku dah download album baru Lily Allen. Album ketiga, Sheezus, yang bagi aku agak menghampakan. Material dia macam tipikal sangat. Dah tak ada magic touch yang dulu2. Album 2nd dia by far yang terbaik. Musically and lyrically.

Selain dari lagu2 single yang dah frequently heard, lagu2 lain tak berapa best lah. Tapi ada jugak la yang best.

Highlight lagu yang bukan single yang best ialah URL Badman dan Silver Spoon. Lagu lain agak... kurang best.

Lain2 tu still ok la dan boleh dengar lagi tapi most likely kurang menyengat berbanding album 2nd dia. Even album 1st lagi banyak lagu best rasanya.

Entah. Lily Allen still one of the best singer/lyricist out there even with those craps. Lagu yang jadi highlight still best dan sedap didengar cuma album tu as a whole kurang padu.

Exam start this week. Sempat lagi download album tu. Hahaha. 

Spoiler : Lagu Silver Spoon punya chorus ada iras2 lagu One More Night by Maroon Five. Aku pun tak tahu kenapa aku rasa macam tu. Pergilah dengar sendiri. 

oktengsbai. 

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: