Pemollow

THYB on Facebook

Saturday, November 30, 2013

Blogpatch


Assalamualaikum. Hye.

Haha jarang dah aku update blog rupanya. November dah nak habis pun tak sampai 5 entry aku tulis untuk bulan ni. Fasa malas sudah mari.

Tapi aku decide untuk tukar nama blog. Saja suka2. Aku sayang nama Patience and Prayers tu tapi entah saja nak tukar angin kot.

Ingat nak tukar segala layout design apa semua sekali tapi malas lah nak susah2. Tengoklah kalau rajin nanti aku buatlah tapi kalau ada yang sudi nak codingkan untuk aku pun aku alu2kan. Cuma aku tak bayarlah sebab miskin. Huahua.

Aku stalk seorang kawan aku ni semata2 sebab nak tukar nama blog ni tau. Dulu nama blog dia pun Keep Calm jugak tapi asyik tukar2 delete tukar2 delete. Kahkahkah. Aku stalk Fb dia sebab nak tengok blog dia nama apa sekarang.

Ya lah nanti jadi isu copyright pulak kan cik kesuma? Haha. Ceh nama blog ja pun. Dan kepada seorang kawan aku yang lain, Happy birthday to you kalau hang baca lah blog lopek ni lah kan. 

Hahaha oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: