Pemollow

THYB on Facebook

Sunday, October 13, 2013

And I'm just sitting here...


Assalamualaikum. Hye.

...? Are you gonna complete the sentence for me with that 9gag word or what?

Haha. Dah lama tak menulis kat sini. Hiatus konon. Padahal aku selalu ja online tapi main Dota 2. Cuma tak update blog. Main dota, Fb, 9gag, semua tu boleh dibuat bila online tanpa masalah. Blogging lain. Blogging kena ada hati. Haaa ambik hang.

Stop sekejap sebab nak fokus stadi (konon) dan bila dah habis exam, maka bolehlah kita buat comeback. 

Macam mana exam aku? Entah. And I don't care anymore. Huahua. Sungguh carefree. Bunyi macam patah hati pun ada sebenarnya. And it's louder if you notice.

Aku terharu bila ada seseorang tinggalkan komen di entry Hiatus tu dan bertanya "lamanya tak update blog... pergi mana... buat apa..." sort of question. Huuiii terasa seperti ada yang ambik berat pasal kita di dunia blog ni. 

Tapi aku tertekan remove content. Tertekan yang dimaksudkan di sini ialah perbuatan menekan tanpa sengaja dan bukannya tertekan yang membawa kepada kemurungan tu. Oleh demikian komen yang sungguh menyentuh hati itu pun tidak dapat dilihat lagi.

Baru aku nak buat entry penghargaan (saja gedik nak buat pasal tak ada modal, ya lah kan baru lepas hiatus) printscreen komen tu tapi dah ter-remove pulak. Aku rasa tuhan dapat sense unsur2 riak yang bakal aku bawa dalam entry tu nanti so dia tak bagi maka aku pun tertekan remove content tu.

Oh, if you (referring to that commenter) read this, komen tu bukan deleted tau. Tak sengaja tekan. Sila komen sekali lagi di entry ini dengan komen berunsur serupa. Gila tak malu sungguh aku. Haha.

Lepas ni, I'll be here more often. This personal blog is gonna be more personal (nobody cares) sebab aku pun macam dah tak tahu nak buat apa lately. Merepeklah apa yang patut di personal space sendiri. Mungkin juga akan jadi lebih hedonisme. Ya lah kan, album baru Avril Lavigne dan Katy Perry nak keluar dah. And I think I should write about the awesome Skylar Grey album. Pasni lah okies.

Blog Nocturnal Rant pun patut lebih terisi sebab malam2 kan battle dengan kepala otak sendiri. Here. Enjoy this beauty of wicked twisted-ness.


(One of) My favourite song. Siap jadi ringtone. Huahua. Ok doakanlah yang terbaik untuk aku dan diri masing2. Selamat Hari Raya Aidiladha ucap siap2 kot nanti tak sempat. Amboi sungguh mengingati mati. Bagus2 ada penigkatan iman rupanya. Peningkatan iman apa benda, kat atas tu ada video Fiona Apple. Hai dunia, penuh kontradiksi betul.

oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: