Pemollow

THYB on Facebook

Saturday, August 3, 2013

No saving grace for you this time, bitch!


Assalamualaikum. Hye.

The thing I fear the most yet I don't actually prepare much for it is finally here. And it's not favoured by any.

Result dah keluar dan... dan... dan... errkkk...
...
...
...
Ok aku tak lepas. Huuhuu.

So basically percutian aku dah tamat. Over. It's over, man. Kena balik awal. Probably dia tiga hari kepas raya. Nak prepare untuk 2nd exam. Sementara tak raya kena stadi dah sikit2. Raya nanti rehat jap. Sambung stadi masa dah balik sana. Aku harap muqarrar tak tukar.

Aku dah boleh agak sebenarnya result ni. Sebab carry mark aku memang teruk pun. Cuma boleh rely dengan practical dan oral sebab written part memang sah2 la tak ok. Tapi tak cukup la nak tampung markah yang hilang tu. Padan muka aku. Huuu.

So that's it. Terpaksalah kurangkan main Dota dan hanya fokus untuk trade international courier saja. Watch tournament kot2 ada tournament drop. Manalah tahu kan?

Aku tak tahu camna prosedur 2nd exam ni dan tarikh pun tak ada. Tak apa. Buatlah apa yang patut. Huhuhu.

Semoga Allah mudahkan apa yang susah. Ke arah naik tahun tanpa perlu repeat year.

Mud on our boots and fish on the line
Ain't got nothing but we're in paradise

oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: