Pemollow

THYB on Facebook

Saturday, July 20, 2013

Emoh Teews Emoh


Assalamualaikum. Hye.

I'll be home. Oh sweet.

Exam finally ended walaupun aku tak yakin aku boleh cuti panjang tapi asalkan balik dulu, dan beraya dengan famili, duduk Malaysia setel apa yang nak dibuat biar habis selesai, then kalau perlu, balik sini awal.

Nak beli macam2 ni. Haha bajet duit banyak. Baju bundle kena ganti. Baju Snoopy faveret dah 3 tahun. Ada yang siap terkoyak sebab dilanggar lori (?).

Dan maybe akan banyak masa untuk menulis. Haha ada orang kisah kah? Draft pun dah banyak balik. Dulu macam nak habis dah. 

Teaser for my mak and kakaks.
oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: