Pemollow

THYB on Facebook

Thursday, April 4, 2013

It's been a while, or no?


Assalamualaikum. Hye.

Dah lama rasanya tak update blog. Haritu kemain rasa macam nak cerita pasal Aprepol. Sekali termalas dan tak buat apa2 memang sungguh tak produktif aku dalam 2-3 hari ni.

Dan sekarang, rasa macam nak menulis balik. Nak hari2 mengadap dashboard. Nak hari2 menulis apa yang ada dalam hati ecewah macam hati tu luhur sangat segala apa yang terpendam boleh menjadi gurindam padahal...

Ok lah mari aku berjujur saja. Malas2 aku ni bersebab. Aku tengah ada kegilaan baru yang mana kegilaan ini berkemungkinan akan tamat tak lama lagi. Doa2kanlah.

Dan kalau sungguhlah kegilaan ini tamat, maka aku akan 50% sembuh dari ketagihan aku bermain game online. Bila dah tak ketagih main game online, maka bolehlah aku menulis lebih banyak di blog. Barulah terubat rindu hangpa semua kat aku. Kan? Kan? Tolonglah jawab "ya". Kahkahkah.

Dulu update entry sehari sampai 3-4 kali. Konon sebab malas nak call rumah atau tak sempat nak cari masa yang mutually sesuai ya lah aku di sini mereka di sana masa tak sama oi kang aku call masa aku tengah terang benderang mak aku kat rumah tengah tidoq pulak.

Lagipun rasa rindu nak tulis2 walaupun yang baca tu hanya sekerat dua. Sekerat satu tu pulak aku sendiri. Malu gilaaa. Kahkah.

Apa tips nak bagi blog jadi famous amous? Buat kontroversi. Aku bercadang nak berhenti belajar dan balik ke tanah air menjadi artis syarikat rakaman. Mesti famous macam Rebecca Black. Kulit pun dah nak macam black dah ni.

Cakap pasal kulit, kalau kita garu kulit yang gatal2 kadang sampai berdarah punya sebab sedapnya menggaru itu namanya pruritis. Aku pernah rasa pengalaman pruritis semasa kecil tapi tak tahu namanya apa. 


Hehe oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

4 comments:

Panggil Aku Han said...

hg mmg suka brcerita itu ini..tp ttp enjoy bca..hahah :P

Razil Tahir said...

chill out, whats the rush?
blogging lelepak sudah..

game online yg mana ?
cam best gak layan game online... huhuhu :)

Hikaru Yui said...

@Panggil Aku Han pandai sungguh mengayatnya.. hehe

Hikaru Yui said...

@Razil Tahir dota 2.. tp main seronok2 ja xterer pun..

main jugak?