Pemollow

THYB on Facebook

Friday, March 15, 2013

Of Drow's Bow and Stryff the Owlion


Assalamualaikum. Hye.

So I used that website again. Kali ni aku tebalkan muka mintak rare bow yang aku nak tu untuk tukar dengan barang2 uncommon. Surprisingly enough, ada yang sudi kot. Haha.

Aku pun telah mendapat bow ini dengan sungguh berjaya sekali -

Bow of the Crystal Caves - Beneath her secret glades, Drow found a passage lit by crystal shards. Following the glittering light to the farthest cavern, she discovered this bow, embedded in the rock as if it had formed there.

So hanyalah Bow of the Howling Wind yang aku tak dapat. Lagipun benda tu macam tahap rarity tinggi sangat. Aku berputus asa sajalah. Tapi haritu aku main, ada aku dapat benda alah ini. Sungguh legendary sekali. Mirana punya rimau tapi kepala dia burung hantu - 

Stryff the Owlion - Nothing moves more quietly, nothing strikes harder, than this feathered prowler of the Nightsilver Woods!
Kemaih dak? Hahaha. So aku dah ada 8 dari 9 bow yang ada. Dulu selalu kena mintak dengan orang. La ni dah tak payah dah baq hang. 

Exam Microbiology lab tu aku boleh jawab dengan ok. Alhamdulillah. Kali ini placement sangat berjauhan memang kalau jeling2 sampai juling pun takkan nampak punya. Tapi aku still jawab lah. Dan tak salah banyak. In fact, kalau betul jawapan yang dibincang tu, betul semua pun ada possibility.

Andailah kata nanti exam final pun begitu... mimpilah oi. Maka kenalah study betul. Ingatlah wahai adik2ku. Kalau dah mangkuk, mangkuklah jua tapi jadilah mangkuk yang reti berusaha.

Ini aku nak sambung usaha baca Virology pulak satu habuk pun tak sentuh lagi. Esok ada assessment. Doa2kan. Bukan Dota2kan. Kahkahkah.

Dan aku ada benda nak cerita. Lepas exam nantilah oktengsbai

Thanks for reading. Bye ;)

No comments: