Keep calm and click click

Sesedapedia

Loading...

Thursday, June 21, 2012

Tender Heart


Assalamualaikum... Bismillahirrahmanirrahim


Hati... kadang2 dia sakit.

Kalau aku, senang saja. Hati sakit? Pergi tidur. Masa tidur, mana ada masa nak fikir hati sakit ke apa. Hahah. Samalah kalau tension ke, penat ke, atau apa2 saja perasaan negatif yang mungkin ada. Cumanya itulah. Masalah kita bukanlah suatu mimpi. Nanti buka mata, masalah ada lagi. Tak hilang pun.

Jadi, hati yang sakit, perlu diubati. Makanlah panadol. Kahkah. Figure out sendiri la. Hati masing2. Mesti diri sendiri lagi kenal hati sendiri.

Masalah aku sekarang tension study Anatomy subjek paling aku tak boleh bawak sebab banyak gila babi nak kena tahu. Tak macam Physio benda berkaitan konsep. Ni segala benda ada nama nak kena tahu itu ini. Haish kompelin macam2 patut la ilmu tak berkat. @.@

Jadi, apabila kena study, aku tidur lewat. Tapi kalau tak tidur, aku baca sikit saja online yang banyak. Akibatnya aku tension dan bila tension kena tidur. Ha ha ha. Nampak tak vicious cycle di situ?

-pause-
yes what u think of me now is tru. that's simply it. ure right.

Hati. Semuanya ialah hati. Adakah hati kita dan kita seiring sekata senada seirama?

I left this question to me looong time ago, unanswered. Tak apalah. A smile can always be faked. But the body can never be naked. Tutuplah aurat anda tau. Sekian.

Kahkahkah okbai

Terima kasihlah sudi baca. Silalah LIKE sekali ;P

14 comments:

aLong baik said...

bersabar la ye.aku pressure gak soklan kawkaw td.ade je kawan kena yg senang je..huhu

Hikaru Yui said...

@aLong baik huhuhuuuu nak gheyau

ilhambrothers said...

saya faham jugak..tsk3.. T.T

Hikaru Yui said...

@ilhambrothers really? @.@

ilhambrothers said...

menghafal muscle,nerve and blood supply utk upper limb n lower limb pun sudah memeritkan bagi saya..huuhuhuhu..x termasuk origin n insertion muscle lagi..haha

Hikaru Yui said...

@ilhambrothers haih pelik sungguh.. origin insertion la senang satu muscle paling banyak pun 3 head saja..

nerve artery vein dah la banyak segala branch dia lagi aaaaaaaa mereng dibuatnya =p

Muhammad Iqbal said...

hanya tinggal boichem yang insya-Allah bakal dimudahkan Allah ( ayat postif ;p ) :)

Hikaru Yui said...

@Muhammad Iqbal alhamdulillah.. sila doa2kan org di sini juga.. hehe

Asy Faro said...

silikon oren goyang2 kat atas tu comel.

Hikaru Yui said...

@Asy Faro haha ambik org punya jaa..

TecerWidad said...

takpalah. dah jawab pun kan. doa pulak lepas ni.

Hikaru Yui said...

@TecerWidad xjawab lagi sebenaqnya... esok baru test..hahah

*dan reply komen lg noh.. bertenang sungguh*

TecerWidad said...

ya kah. makanya la ni mungkin lagi bertenang. pasni bertendang pulak.

Hikaru Yui said...

@TecerWidad haih jangan =p=p=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...