Keep calm and click click

Sesedapedia

Loading...

Monday, April 30, 2012

Kuliah Separuh Hari


Assalamualaikum... Bismillahirrahmanirrahim

Pergi kuliah belajar pasal bile salt.

Tetiba masa tunggu Anatomy, ada orang buat pengumuman kelas tamat. YAY!

Ada muzaharat/muzaharot/muzoharot/wth aku taktahu ejaan romanised dia macam mana sedang berlaku. Sejak semalam lagi dah perasan. Jalan penuh kaca, serpihan batu bata, darah, dan daging manusia. Ok exaggerated di situ.

Bunyi bom pun ada.

Seriusly. Bunyi benda meletup. Ada yang kata pistol, ada yang kata tayar pecah, ada yang kata kentut. Ok tipu tak ada yang kata kentut. Kawan aku kata pagi2 subuh dah dengar bunyi bising2 aku tak dengar sebab aku bangun agak lewat. Kantoi di situ.

Aku risau sebenarnya. Please, let me make fun of this supaya aku tak risau sangat. Exam dekat dah oi. Nak rusuhan pun tunggu waktu lain boleh?

Kang tak pasal2 tangguh exam semua plan tergendala.

Sikit2 rusuhan. Mesir memang camtu. Oh Malaysians, please don't turn Malaysia into Mesir. I live in both so boleh tak kekalkan keamanan Malaysia jangan bagi ada demo banyak2 sangat?

Okies kepada mak, ayah, my bradas and my sistas, serta peminat2 Hikaru Yui (kahkahkahkah) di luar sana tak payah risau saya di sini sihat sejahtera. Kihkih.

Esok cuti Hari Pekerja. Hari ini dah cancel kelas. Maka rasa begini


Yes I am in love with this cat somehow. Tadi baru buka page dia and I like it. Kalau boleh nak beli plush toy tuh. Ada siapa nak bagi sebagai hadiah?

Selamat semuanya amiin.
okbai.
Terima kasihlah sudi baca. Silalah LIKE sekali ;P

11 comments:

Cik Lilo said...

Untunglah takde kelas. Esok hari pekerja, kami sebagai pelajar sekolah yang tak bekerja pun diberi cuti. Lalu esok saya nak pergi melepak dengan girls saya. Macam remaja yang tak ambil spm ;p Gembirakan. Semoga awak bergembira juga kerana cuti hahahahahahahhaha

ilhambrothers said...

saya! saya! peminat hikaru yui! hahahah.. :p

Muhammad Iqbal said...

cepat sungguh laporan :p

Hikaru Yui said...

@Cik Lilo cikgu2 pekerja so dapat cuti.. maka students pun dapat tempias cuti tu..haha untung laahhhh

Hikaru Yui said...

@ilhambrothers oh i'm flattered.. =p=p=p

Hikaru Yui said...

@Muhammad Iqbal kalah mami jarum

zida said...

Take care la ye korang2 yang kat area Abbasiyyah tu, aku dengar pun cam teruk gila jaa~

Pheww, aku dah lama start cuti :P

hehe~

Hikaru Yui said...

@zida x aciii =p=p=p

btw thanks =p

Hikaru Yui said...

@zida x aciii =p=p=p

btw thanks =p

Kayun.Zack said...

halaaa comey jugakkkk pusheen the cat ni. hihiks ><

Hikaru Yui said...

@Kayun.Zack sangatttt...kahkah aku minat gila benatang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...