Pemollow

THYB on Facebook

Friday, February 10, 2012

Kisah Dramatik Cap Ibu dan Anak 2


Assalamualaikum. Hye.

When it comes to Bree and her children, I can't help but liking, and feel like sharing. Yeah might not be the best stuff to share. But it's good. Or at least it make some senses.





One of the many perspectives about children being delinquents and parents being sad. Kinda nice, yes?

Garang salah, tak garang salah. Berlembut susah. Berkeras payah. Susah sungguh parenting ni sebenarnya. Untunglah kita anak2 sebenarnya sebab ada orang yang sayangkan kita. Kadang2 bukan anak tak sayang mak dan ayah. Dalam fasa membesar tu memang banyak salah dan silap. Bila dah besar dan boleh fikir, insya Allah boleh make up benda yang lepas2. Tapi masa tu mak ayah dah tua. So why not start now?

I love my mak and ayah. Although I don't call a lot. I do pray a lot. Hehe.

okbai.

Thanks for reading. Bye ;)

4 comments:

Kayun.Zack said...

huuu rindu kat parents baca post ni. hmm lctrr ak ckp usia dlm 13-19 mmg kita byk buat benda yg bg mak n ayah kita bimbang. tp once kita masok umuq doploh ni kta dah kui matang n kui paham kenapa mak ayah kdg2 x setuju dgn benda yg kta nak buat dlu. huhu

Hikaru Yui said...

@Kayun.Zack yup... pastu bila dah tua2 ni malu gila rasa sbb xlayan mak ayah baik2 dulu..huhu tp xpalah ni namanya pembelajaran ye x?

Kayun.Zack said...

baca dlm paper kata desperate housewives akan ditamatkan dah. huhu. hg dah tgk takat season mana la ni?

Hikaru Yui said...

@Kayun.Zack aku ada season 7.. separuh ja tapi..

season 8 tu finale la =p